Az alábbiakban megpróbáljuk mindenki számára érthetővé tenni a vásárlás menetét, a későbbi félreértések és kérdések elkerülése érdekében. Kérlek a következő szöveget nagyon figyelmesen olvasd el, ha esetleg egy részét nem érted, kérdezd meg tőlünk Skypeon, e-mailben, vagy facebookon! Amennyiben nem rendelkezel PayPal számlával, vagy csak nem tudod, hogyan töltheted fel PayPal egyenleged, kérlek kattints ide.

A vásárlás folyamata

 1. Mindenek előtt kérlek olvasd el a vásárlási feltételeket ide kattintva!
 2. Válaszd ki a kívánt játékot, majd kattints a “Kosárhoz adás” gombra. Amennyiben több darabot szeretnél az adott játékból, kattints a termékre, majd a “Kosárhoz adás” gomb bal oldalán lévő mezőbe írd be a darabszámot és ezt követően add a kosaradhoz a terméket, vagy a kosár oldalon módosítsd a mennyiséget.
 3. Kattints a “Kosaram” menüpontra a főmenüben és ellenőrizd, hogy minden kívánt termék szerepel-e benne. Ezen az oldalon adhatod meg a kuponkódod is, amennyiben rendelkezel ilyennel. Ha ez kész, kattints a “Tovább a pénztárhoz” gombra.
 4. Add meg a szükséges adatokat a pénztár oldalon. (Az e-mail címed helyességére nagyon figyelj!)
 5. Szintén a pénztár oldalon válaszd ki a kívánt fizetési módot, majd kattints a Megrendelés elküldése gombra.
  • PayPal: A rendszer által feldobott párbeszédablakok kitöltése, PayPal bejelentkezés stb… A fizetés automatikus.
  • Rózsaszín csekk: A fizetéshez szükséges adatokat a rendszer e-mailben küldi el a vásárló számára. A levélben megtalálható a címzett neve, bankszámlaszáma és két minta is a csekk kitöltéséről. A befizetést követően a postán kapott papírokról készült képet ezen az oldalon küld el nekünk.
  • Közvetlen banki átutalás: A fizetéshez szükséges adatokat a rendelés leadását követően jeleníti meg az oldal, illetve e-mailben is elküldi azokat. A kapott számlaszámra kell elutalni a végösszeget, illetve fontos,h ogy a közlemény mezőbe szerepeljen a vásárlási azonosító (vásárlási szám).
 6. A kifizetést követően a megrendelésed feldolgozás alá kerül. Ez fizetési módtól függően akár 3 napot is igénybe vehet, de az esetek 98%-ában pár órán belül küldjük, főleg hétköznap délután illetve hétvégén.
 7. A feldolgozás után a játékokat E-Mailben küldjük CD-Kulcs, vagy Steam Gift formájában. Ez utóbbit egy gombnyomással tudsz aktiválni a Steam könyvtáradba, előbbit pedig az éppen aktuális rendszerben kell beváltani. FONTOS! A kiküldött játékok gyakran a Spam mappába kerülnek, így kérlek azt is ellenőrizd a rendelésed követően. Amennyiben ott találod a levelünket, kérlek kattints a “Nem Spam” gombra.

Vásárlással kapcsolatos információk:

 1. Webáruházunk mindössze digitális termékhozzáférést biztosít bizonyos külső platformok játékaihoz. Egy játék aktiválása után felelősséget NEM vállalunk annak további működtetésére. Kérjük ha nem indul, szaggat, kifagy a játék, nem tölt le, nem tölt le elég gyorsan, vagy hasonló panasza van NE MINKET KERESSEN, mivel az aktiválás után már nem tartozik az hatáskörünkbe.
 2. Tekintve, hogy termékhozzáférést biztosítunk, így a letöltött játék maga nem függ tőlünk semmilyen formában sem. Nem tudunk rossz verziót adni egy játékból, mivel azt annak platformjáról, annak kiadója által hitelesített forrásból tölti le a rendszer.
 3. A terméket, annak kifizetését követő 5 munkanapon belül legkésőbb átadjuk a megrendelőnek.
 4. Rózsaszín csekkes vásárlás esetén a csekket a megrendelést követő 5 munkanapon belül fel kell adni, illetve a bizonylatról készült képet szintén ez időn belül kell elküldeni.
 5. A megrendelt játék legtöbb esetben e-mail formájában, esetenként Steam rendszerén belül kerül a vásárlóhoz.
 6. A weboldalon feltüntetett ár nem minden esetben egyezik az éppen aktuális árra, ez utóbbit a vásárlást követő levélben közöljük az ügyféllel.
 7. Abban a pillanatban, hogy a vásárló megkapta a levelet a Steam ajándékkal, vagy a CD-Kulccsal a megrendelése befejezettnek minősül, vagyis nem vagyunk kötelesek reagálni az ezt követően érkezett panaszokra.
 8. Előrendelhető játékok esetén az Európai megjelenése napján, vagy legkésőbb annak hetén adjuk át azt a megrendelőnek.
 9. Előrendelhető játék esetén a kifizetett összeget az átutalástól számított 24 órán belül van lehetőség visszaigényelni.
 10. Amennyiben a kifizetést követő 10 napon belül a vásárló nem aktiválja a játékot, vagy közli velünk hogy erre valamilyen oknál fogva nincs lehetősége, a termékért a továbbiakban felelősséget vállalni nem tudunk, annak vételárát visszatéríteni pedig nem tudjuk.
 11. Webáruházunk semmilyen összeköttetésben nincs a nálunk vásárolt játékok platformjaival (Steam, Origin, uPlay stb.)

A játékok kézbesítése

A megrendelt játékokat a vásárlás során (és nem a bizonylat beküldésekor) megadott e-mail címre küldjük ki. Ebben a levélben vagy egy aktiváló link található, mely Steam játékok esetében a leggyakoribb, vagy pedig egy CD-Kulcs, amit az adott platformon tudunk aktiválni. Gyakran előfordul, hogy ez a levél a Spam mappában végzi, így kérjük rendelésed követően ellenőrizd azt is, és amennyiben tényleg ott találod az üzenetünket, légyszíves kattints a “Nem Spam” gombra.
Köszönjük, hogy elolvastad tájékoztató anyagunkat, cserébe szeretnénk megjutalmazni egy kuponnal, mely egy választott rendelésed végösszegét 3%-al fogja csökkenteni, kivéve az akciós termékeket. Kuponkód: smartcustomer

Amennyiben kérdésed merült fel a leírtakkal kapcsolatban, vagy nem világos valami, kérlek olvasd el a GY.I.K oldalunkat is, esetleg ha ott sem találsz választ a kérdésedre, írj nekünk E-Mailt, vagy keresd fel Skype ügyfélszolgálatunkat.

0

Keresés termékek között...