Sims 4

Stratégiai

Szimulátor

img

PLATFORM
Origin

img

RÉGIÓ
Európa

img

TÍPUS
Kód


5770 Ft

Az ár tartalmazza a 27%-os Általános Forgalmi Adót.


ELÉRHETŐ

Azonnali szállítás

Átesett a generációváltáson a még mindig rendkívüli népszerűségnek örvendő The Sims-sorozat is, így a műfajában egyedinek tekinthető élet-szimulátor keretein belül ezúttal minden eddiginél nagyobb szabadság, felejthetetlen élmények, valamint a virtuális világ szépségei várnak ránk.

Természetesen az alapokat tekintve mit sem változott a The Sims 4, így ezúttal is az lesz a feladatunk, hogy megalkossuk alteregónkat, felépítsük saját házunkat, kitűzzünk magunk elé egy teljesítendő életcélt, majd megpróbáljunk boldogulni a mindennapokban, miközben családot alapítunk, dolgozunk, szórakozni járunk, vagy csak egyszerűen élvezzük az életet.

A The Sims 4-ben tehát lehetőségünk lesz valóra váltani minden olyan álmunkat, amire a való életben korántsem biztos, hogy képesek lennénk, mindezt pedig megerősíthetjük azzal, hogy a minden eddiginél komolyabb lehetőséget kínáló Create-A-Sim opcióban nem csak külsőleg, hanem belsőleg is megalkothatjuk virtuális másunkat.

Ez azonban még nem minden, hiszen a nagybetűs élet már nem lesz fenékig tejfel a The Sims 4-ben sem, a simek ugyanis olyan élethű érzelmekkel és változatos reakciókkal lettek gazdagabbak, hogy a játék által generált életszerű helyzeteket akár a valóságban is megtapasztalhatnánk. Ezen felül természetesen rengeteg új lehetőséggel kecsegtet számunkra a játék többi opciója is, így az új építkezési lehetőségnek köszönhetően már szinte csak pénztárcánk szabhat határt annak, hogy felépítsük álmaink otthonát.

A Maxis természetesen gondoskodott arról, hogy a generációváltás a grafikában is megmutatkozzon, így nem csak óriási szabadság vár majd minket a The Sims 4 keretein belül, hanem rendkívül realisztikus és látványos küllem is, aminek köszönhetően minden eddiginél alaposabban beleélhetjük magunkat karakterünk virtuális életébe.

Minden eddiginél valószerűbben viselkedő és érzelmesebb simek, amelyeknek köszönhetően virtuális kalandjaid is sokkal realisztikusabbak lesznek!
Az új kreatív eszközöknek köszönhetően nem csak részletesebb lett a karakteralkotás, hanem álmaid otthonát is felépítheted magadnak!
Teremtsd meg második életedet, szerezz új barátokat, és éld mindennapjaidat egy milliónyi lehetőséget kínáló, óriási virtuális világban!

Minimális gépigény
  • Processzor 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ vagy jobb
  • Videokártya NVIDIA GeForce 6600 vagy jobb, ATI Radeon X1300 vagy jobb, Intel GMA X4500 vagy jobb
  • Memória 2 GB RAM
  • Tárhely 10 GB szabad hely
  • Rendszer Windows XP/Vista/7/8/10
Ajánlott gépigény
  • Processzor Intel Core i5 vagy jobb, AMD Athlon X4 vagy jobb
  • Videokártya NVIDIA GTX 650 vagy jobb
  • Memória 4 GB RAM
  • Tárhely 10 GB szabad hely
  • Rendszer Windows 7/8/10 64-bit

A részletes leírást ide kattintva találod meg.
Ezt a terméket a Origin platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Origin klienst, bejelentkezés után kattints az Origin, majd a Reedem Product Code gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.


The Sims 4sims4 The Sims 4 ár sims4 ár tsims4 tsims4 ár Sims 4 ár Sims 4Origin ár