Minecraft: Windows 10 Edition

Többjátékos

Túlélő

Indie

img

PLATFORM
Windows

img

RÉGIÓ
Európa

img

TÍPUS
Kód


3990 Ft 11590 Ft

Az ár tartalmazza a 27%-os Általános Forgalmi Adót.


ELÉRHETŐ

Megbízhatósági garancia

Alkoss bármit, a határ a képzeleted. Fedezd fel a véletlenszerűen generált világokat. Éld túl a veszélyes mobokat az éjszaka.

Fedezz fel végtelen világokat, és építs csodálatos dolgokat az egyszerű otthonoktól a hatalmas kastélyokig. Játssz kreatív módban korlátlan erőforrással, vagy áss mélyre túlélő módban, amelyben fegyvereket és páncélokat kell kovácsolnod a veszélyes mobok legyőzéséhez. Alkoss, fedezz fel és élj túl egyedül vagy ismerősökkel mobileszközökön, Switch vagy Xbox One konzolon és Windows 10 alatt.

A Minecraft Windows 10 változata támogatja a Windows kevert valóság és Oculus Rift eszközöket, továbbá tartalmaz minden ismert és kedvelt Minecraft-funkciót.

BŐVÍTSD A JÁTÉKOD

Piactér – fedezd fel a legújabb közösségi alkotásokat a Piactéren! Szerezz egyedi térképeket, felületeket és textúracsomagokat kedvenc alkotóidtól.

Perjeles parancsok – Ezek segítségével módosíthatod a játékmenetet: tárgyakat ajándékozhatsz, mobokat idézhetsz, módosíthatod a napszakot és más műveleteket is végezhetsz.

Bővítmények – Szabd testre a játékélményt még tökéletesebben ingyenes bővítményekkel! Ha technikai beállítottságú vagy, akár az adatvezérelt viselkedéseket is szerkesztheted a játékban, új erőforráscsomagokat létrehozva.

TÖBBJÁTÉKOS MÓD

Realmek – Játssz akár 10 más platformot használó barátoddal bárhol, bármikor a Realmeken vagy a saját privát kiszolgálón, amelyet mi hosztolunk. Próbáld ki 30 napig ingyenesen a próbaverziót a megvásárlás lehetőségével.

Többjátékos mód – Játssz akár 7 játékossal ingyenes Xbox Live-fiókkal online.

Kiszolgálók – Csatlakozz az ingyenes többjátékos kiszolgálókhoz, ahol több ezer más játékossal kalandozhatsz együtt! Fedezz fel gigantikus, közösség fenntartotta világokat, versenyezz egyedi minijátékokban, és ismerkedj meg új barátokkal a közösségi játékelőszobákban.

MEGJEGYZÉS

A Java PC és Mac Minecraft-verziók mentett állásai és világai nem kompatibilisek a Windows 10 alatt futó Minecraft-változattal!

Minimális gépigény
  • Processzor Intel Core 2 Quad CPU Q6600 vagy AMD Phenom 9850 Quad-Core 2.5 GHz
  • Videokártya 1GB - Nvidia GeForce 9800 GT vagy AMD HD 4870
  • Memória 4 GB RAM
  • Tárhely 65 GB szabad hely
  • Rendszer Windows 10
Ajánlott gépigény
  • Processzor Intel Pentium 4 vagy AMD Ahtlon XP 2600
  • Videokártya 1GB - Nvidia GeForce 8600 GS
  • Memória 1 GB RAM
  • Tárhely 1 GB szabad hely
  • Rendszer Windows 10

Ezt a terméket a Microsoft Store (Windows) platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Microsoft Store alkalmazást, kattins a "..." pontra, majd a Kód beváltása opcióra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.


mc Minecraft Windows 10 Edition Minecraft Win 10 Edition Minecraft: Win 10 Edition mc ár Minecraft Windows 10 Edition ár Minecraft Win 10 Edition ár Minecraft: Win 10 Edition ár mcwin10 mcwin10 ár Minecraft: Windows 10 Edition ár Minecraft: Windows 10 Edition Windows ár