Hearts of Iron IV (Colonel Edition)

Stratégia

Taktikai

Kooperatív

Akció

Szimulátor

img

PLATFORM
Steam

img

RÉGIÓ
Európa

img

TÍPUS
Kód


26635 Ft

Az ár tartalmazza a 27%-os Általános Forgalmi Adót.


ELÉRHETŐ

Azonnali szállítás

Ez a kiadás tartalmazza:

Nehézcirkáló csomag (Heavy Cruiser Pack) : Hét nehézcirkáló - többek között az Exeter, a Prinz Eugen és a Mogami - áll a Szövetségesek és a Tengelyhatalmak rendelkezésére.

Szovjet harckocsicsomag (Soviet Tank Pack) : Nyolc tank áll a rendelkezésedre, ha a Szovjetuniót irányítva játszol, a könnyű harckocsiktól egészen a szupernehéz tankokig.

Amerikai harckocsicsomag (US Tank Pack) : Nyolc tank áll a rendelkezésedre, ha az Amerikai Egyesült Államokat irányítva játszol, a könnyű harckocsiktól egészen a szupernehéz tankokig.

Brit harckocsicsomag (British Tank Pack) : Nyolc tank áll a rendelkezésedre, ha az Egyesült Királyságot irányítva játszol, a könnyű harckocsiktól egészen a szupernehéz tankokig.

Francia harckocsicsomag (French Tank Pack) : Nyolc tank áll a rendelkezésedre, ha Franciaországot irányítva játszol, a könnyű harckocsiktól egészen a szupernehéz tankokig.

Német harckocsicsomag (German Tank Pack) : Nyolc tank áll a rendelkezésedre, ha Németországot irányítva játszol, a könnyű harckocsiktól egészen a szupernehéz tankokig.

Háttérkép csomag : Háttérképek, amelyek a játék művészeti rajzainak felhasználásával készültek.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Totális stratégiai hadviselés
A háborút nem csak a szárazföld, a tengerek és a levegő csataterein, de a laborokban, gyárakban, hátsó szobákban, a nemzetközi kereskedelem frontjain, valamint a férfiak és nők szívében és elméjében nyerik meg.

A háború leghitelesebb valós idejű szimulációja
Hagyd, hogy a második világháború legnagyobb parancsnokai a kor arzenáljával – amelyben tankok, repülők, hajók, fegyverek és az újonnan felfedezett tömegpusztító fegyverek is megtalálhatóak - vívják meg küzdelmedet.

Küzdj bármely nemzetet irányítva az emberiség történetének legnagyobb konfliktusában!
Válassz a győzelemért küzdő legnagyobb hatalmak, vagy a háború viharát átvészelni próbáló kisebb nemzetek közül.

Változtasd csatatereddé a világot!
Éld át a második világháború teljes időtartamát a topográfiai nézetben, ahol az évszakok váltakozása ugyanolyan részletesen le van modellezve, mint az időjárás, vagy a domborzati viszonyok. A hó, a sár és a viharok erőteljes szövetségeseid, de könyörtelen ellenségeid is lehetnek.

Tárgyalj, vagy vidd keresztül erővel az akaratod!
Tapasztald meg a fejlett politikai és diplomáciai rendszerek működését, alkoss frakciókat, vegyél részt az erőforrásokkal történő kereskedelemben és nevezz ki minisztereket pártodban.

Intenzív online küzdelem
Küzdj a kompetitív és a kooperatív, akár 32 fő részvételével zajló online háborúban. Platformok közötti (PC/Mac/Linux) többjátékos lehetőség.

Ruházd fel nemzeted egyedi képességekkel!
Ismerd meg a rugalmas technológiai rendszert, ahol az összes nagyhatalom egyedi identitással rendelkezik. Fejlessz ki részletekben gazdag, történelmi harckocsikat és repülőgépeket a kutatást és a harctéri tapasztalatot felhasználva.

Minimális gépigény
  • Processzor Intel Core 2 Quad Q9400 @ 2.66 GHz / AMD Athlon II X4 650 @ 3.20 GHz
  • Videokártya ATI Radeon HD 5850 vagy NVIDIA GeForce GTX470, 1GB VRAM
  • Memória 4 GB RAM
  • Tárhely 2 GB szabad hely
  • Rendszer Windows 7 64-bit vagy újabb
Ajánlott gépigény
  • Processzor Intel Core i5 750 @ 2.66 GHz / AMD Phenom II X4 955 @ 3.20 GHz
  • Videokártya ATI Radeon HD 6950 vagy NVIDIA GeForce GTX570, 2GB VRAM
  • Memória 4 GB RAM
  • Tárhely 2 MB szabad hely
  • Rendszer Windows 7 64-bit vagy újabb

A részletes leírást ide kattintva találod meg.
Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.


Hearts of Iron 4 (Colonel Edition)Hearts of Iron IV Colonel EditionHearts of Iron 4 Colonel Edition Hearts of Iron 4 (Colonel Edition) ár Hearts of Iron IV Colonel Edition ár Hearts of Iron 4 Colonel Edition ár hoiivce hoiivce ár Hearts of Iron IV (Colonel Edition) ár Hearts of Iron IV (Colonel Edition)Steam ár