Grand Theft Auto V

Többjátékos

Taktikai

Kaland

Akció

Gazdasági

img

PLATFORM
Social Club

img

RÉGIÓ
Európa

img

TÍPUS
Kód


7590 Ft 13190 Ft

Az ár tartalmazza a 27%-os Általános Forgalmi Adót.


ELÉRHETŐ

Megbízhatósági garancia

Amikor egy ifjú szélhámos, egy visszavonult bankrabló és egy brutális pszichopata szembetalálja magát az alvilág legijesztőbb, legtébolyultabb elemeivel, továbbá az amerikai kormánnyal és a szórakoztatóiparral, együtt kell végrehajtaniuk néhány veszedelmes rablást, hogy életben maradhassanak a kíméletlen városban, ahol nem bízhatnak senkiben – a legkevésbé egymásban.

A Grand Theft Auto V PC változatában a játékosok 4k-s vagy magasabb felbontás mellett fedezhetik fel Los Santos és Blaine County díjnyertes világát, akár 60 FPS képkockasebességgel futtatva játékot.

A játék PC-specifikus testreszabási lehetőségek egész sorát kínálja, egyebek mellett több mint 25 különböző konfigurációs beállítást a textúraminőség, shaderek, tesszaláció, élsimítás és egyéb jellemzők szabályozására, valamint az egér- és billentyűzetalapú vezérlés támogatását és nagy mértékű testre szabhatóságát. Pár példa a további beállításokra: népsűrűség-szabályozó csúszka a jármű- és gyalogosforgalom szabályozására, két- és hárommonitoros támogatás, 3D-kompatibilitás, valamint plug-and-play vezérlőtámogatás.

A Grand Theft Auto V PC változata tartalmazza továbbá a Grand Theft Auto Online játékot, amelyben egyszerre 30 játékos és két néző élvezheti az akciót. Grand Theft Auto Online PC változata a konzolos verziók megjelenése óta kiadott összes játékmenet-frissítést és a Rockstar által létrehozott tartalmakat is magában foglalja, beleértve a balhékat és az ellenfélmódokat is.

A Grand Theft Auto V és a Grand Theft Auto Online PC verziója a belső nézetű módot is tartalmazza, lehetővé téve a játékosok számára, hogy új módon fedezzék fel Los Santos és Blaine County bámulatosan részletgazdag világát.

A Grand Theft Auto V PC verziója bevezeti továbbá a sokoldalú alkotóeszközökből álló Rockstar szerkesztőt, melynek segítségével gyorsan és egyszerűen rögzítheted, szerkesztheted és megoszthatod a Grand Theft Auto V és a Grand Theft Auto Online játékmenetének nagy pillanatait. A Rockstar szerkesztő rendezői módja lehetővé teszi, hogy egyedi jeleneteket tervezz a történetmód főszereplőivel, illetve gyalogosok és akár állatok részvételével – az elképzeléseid a szemed láttára válnak valóra! A különleges kameramanipulációs és szerkesztőeszközök (például a gyorsított és lassított felvétel), valamint a szűrők gazdag választéka mellett a játékosok az aláfestő zenét is összeállíthatják a GTAV rádióadók kínálatából, illetve dinamikusan alakíthatják az eredeti zenei anyag intenzitását. Az elkészült videókat közvetlenül a Rockstar szerkesztőből töltheted fel a YouTube és a Rockstar Games Social Club felületeire az egyszerű megosztás érdekében.

A háttérzenék elismert alkotói, The Alchemist és Oh No a The Lab FM nevű új rádióadó műsorvezetőiként térnek vissza. A rádióadó a szerzőpáros új, exkluzív dalait sugározza majd, melyeket a játék eredeti zenei anyaga ihletett. A közreműködők névsorában olyan előadók szerepelnek, mint Earl Sweatshirt, Freddie Gibbs, Little Dragon, Killer Mike, Sam Herring ( Future Islands) és sokan mások. A játékosok mostantól a saját zenéiket hallgatva is barangolhatnak Los Santos és Blaine County útjain, hála a Self Radio nevű új rádióállomásnak, amely egyedi, felhasználók által összeállított zenei anyagot sugároz.

Minimális gépigény
  • Processzor Intel Core 2 Quad CPU Q6600 vagy AMD Phenom 9850 Quad-Core 2.5 GHz
  • Videokártya 1GB - Nvidia GeForce 9800 GT vagy AMD HD 4870
  • Memória 4 GB RAM
  • Tárhely 65 GB szabad hely
  • Rendszer Windows 7/8/10
Ajánlott gépigény
  • Processzor Intel Core i5 3470 vagy AMD FX-8350 4.0 GHz
  • Videokártya 2GB - Nvidia GeForce GTX 660 vagy AMD HD 7870
  • Memória 8 GB RAM
  • Tárhely 65 GB szabad hely
  • Rendszer Windows 7/8/10

gta gtav rockstar shark card gta v gta 5 gta online grand theft auto online gta multiplayer gta ár gtav ár rockstar ár shark card ár gta v ár gta 5 ár gta online ár grand theft auto online ár gta multiplayer ár gtav gtav ár Grand Theft Auto V ár Grand Theft Auto V Social Club ár