Call of Duty: World War II

Akció

Lövöldözős

FPS

Kooperatív

img

PLATFORM
Steam

img

RÉGIÓ
Európa

img

TÍPUS
Kód


39365 Ft 39390 Ft

Az ár tartalmazza a 27%-os Általános Forgalmi Adót.


ELÉRHETŐ

Azonnali szállítás

Call of Duty WW2! Igen, mi is remegve olvastuk el. Végre annyi év után meghallgatásra talált több millió játékos imája, és végre megkapjuk azt az eredeti elpusztíthatatlan Call of Duty játék legújabb változatát, amely még 2003 őszén robbant be a köztudatba. Sokaknak azóta is a második világháború jut eszükbe, amint meghallják a játék nevét, és most pedig a Call of Duty WW2 mindenkinek visszadja azt a hangulatot amely szerelmessé tett minden rajongót több évvel ezelőtt.

Valóságos időutazásként testközelből ismerhetjük meg a második világháború egyik legnagyobb csatáját, a normandiai partraszállást. Természetesen nem maradhat el a multiplayer sem, és ezen felül kooperatív játékmódot is kapunk, ahol akár legjobb barátunkkal játszhatunk végig egy eredeti második világháborús kampány módot.

Fegyverek tekintetében már a korábbi világháborús Call of Duty játékok tekintetében sem csalódtunk. Thomoson, M1A1 carbine, Kar98, és természetesen mondanunk sem kell, hogy fagyosabb időkben nincs is jobb egy jó öreg orosz PPSh-nál.Így is ismerheti: Call of Duty WWII PC, CallofDutyWWIIPC, Call of Duty WWII ( PC)

A részletes leírást ide kattintva találod meg.
Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.


codCall of Duty: World War IICall of Duty: World War 2Call of Duty World War IICall of Duty World War 2call of duty ww2call of duty: ww2 cod ár Call of Duty: World War II ár Call of Duty: World War 2 ár Call of Duty World War II ár Call of Duty World War 2 ár call of duty ww2 ár call of duty: ww2 ár coswwii coswwii ár Call of Duty: World War II ár Call of Duty: World War IISteam ár