Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition

Akció

Kaland

Hack and Slash

TPS

Sztori

RPG

img

PLATFORM
Steam

img

RÉGIÓ
Európa

img

TÍPUS
Kód


2485 Ft 2650 Ft

Az ár tartalmazza a 27%-os Általános Forgalmi Adót.


ELÉRHETŐ

Azonnali szállítás

Az Ultimate Edition tartalma:

Castlevania: Lords of Shadow PC-n most elõször,
Új fõellenfelek és eddig sosem látott pályaszakaszok
Vadiúj fegyverek a démonok elleni küzdelemhez
A játékhoz eddig megjelent összes letölthetõ tartalom,  több órányi extra küldetéssel!

A Castlevania: Lords of Shadow a Föld végnapjain játszódik. A Menny és a Pokol kényszeredett szövetsége feltört, és sötét erõk szállták meg a Földet...
Ezekben a zivataros és sötét idõkben a Fény Testvériségének lovagja,  Gabriel azt a feladatot kapja, hogy szerezze meg azt a hatalmat, amivel megmentheti a Földet a Gonosztól. Ezt pedig csak úgy szerezheti meg, ha legyõzi a három Árny Királyt és elveszi azok hatalmát!
Azonban Gabriel-t más vágy is hajtja: nemrég meghalt szerelmét akarja újra az élõk sorában tudni és ezért képes minden hatalmat legyõzni, hogy az erõ a kezében legyen, amivel véghezviheti hõn áhított vágyát!
Légy részese ennek a csodálatos kalandnak, járd be az elvarázsolt erdõt, küzdd magad végig a vámpírok uralta kastélyon és juss el oda, ahová halandó nem juthat!

Használd Gabriel fegyvereit! Harcolj a Kereszteddel, dobálj tõröket, zúzz szét mindent az Árnyék Ököllel, használj fel mindent, hogy elérd a célod,
Járd be a gyönyörű tájakat; szemkápráztató látvány tárul eléd, melynek művészi kivitelezése még magasabbra emelik az összképet, mindezt a Mercury Steam hozta el nekünk,
Gyõzd le az emlékezetes fõellenfeleket változatos taktikával,  használd a fejed, mert nem minden olyan egyszerű, mint amilyennek elsõre látszik!

Így is ismerheti: Castlevania Lords of Shadow Ultimate Edition PC, CastlevaniaLordsofShadowUltimateEditionPC, Castlevania Lords of Shadow [Ultimate Edition] ( PC)

A részletes leírást ide kattintva találod meg.
Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.


Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate EditionCastlevania Lords of Shadow Ultimate Edition Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition ár Castlevania Lords of Shadow Ultimate Edition ár clsue clsue ár Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition ár Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate EditionSteam ár