Castlevania: Lords of Shadow 2

Akció

Kaland

Hack and Slash

TPS

Sztori

RPG

img

PLATFORM
Steam

img

RÉGIÓ
Európa

img

TÍPUS
Kód


3140 Ft

Az ár tartalmazza a 27%-os Általános Forgalmi Adót.


ELÉRHETŐ

Azonnali szállítás

Gabriel Belmont kalandjai ugyan a Castlevania Lords of Shadow végén lezárultak, de a finálé csak ideiglenes volt, a folytatásban ugyanis hősünk minden eddiginél elszántabban és bosszúsabban tér vissza, hogy újra felvegye a harcot a sötét oldallal. Ez a harc azonban könnyen lehet, hogy az utolsó lesz, hiszen a kampány során a sötétség legnagyobb ura, maga a Sátán vár majd ránk!

A Castlevania Lords of Shadow 2-ben nemcsak a jól ismert történet folytatását köszönthetjük, hanem a sorozatra jellemző hamisíthatatlan hangulat, valamint játékélmény visszatérését is, ami a hack and slash akciók legszebb hagyományait varázsolja képernyőinkre. Miközben tehát a sötét középkori és gótikus hatásokat felvonultató pályákon kalandozunk, a minden eddiginél erősebb és határozottabb Gabriel oldalán soha nem látott intenzitású ütközeteket vívhatunk meg a sötétség seregeivel, akiket látványos kombókkal és mozdulatokkal hatástalaníthatunk.

Az akciók mellett azonban ügyességünkre és leleményességünkre is nagy szükségünk lesz a Castlevania Lords of Shadow 2-ben, a szabadon bejárható nyitott világ megjelenésének ellenére ugyanis továbbra sem szenved hiányt a játék a logikai fejtörőkben, valamint az ügyességi elemekben, de az esetek döntő többségében természetesen az utánozhatatlan hangulaton, valamint a roppant látványos küzdelmeken lesz a hangsúly.

Mivel a játék újdonságai között rengeteg új fegyvert és Gabriel megannyi új képességét is köszönthetjük, már most borítékolható, hogy a sorozat történetének legnagyobb és leglátványosabb ütközeteit élhetjük majd át, méghozzá gyakran toronyháznyi méretekkel rendelkező teremtmények ellen.Így is ismerheti: Castlevania Lords of Shadow 2 PC, CastlevaniaLordsofShadow2PC, Castlevania Lords of Shadow 2 ( PC)

A részletes leírást ide kattintva találod meg.
Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.


Castlevania: Lords of Shadow 2Castlevania Lords of Shadow 2 Castlevania: Lords of Shadow 2 ár Castlevania Lords of Shadow 2 ár cls2 cls2 ár Castlevania: Lords of Shadow 2 ár Castlevania: Lords of Shadow 2Steam ár