Bulletstorm: Full Clip Edition

Akció

Kaland

Lövöldözős

FPS

Kooperatív

Sztori

Túlélő

img

PLATFORM
Steam

img

RÉGIÓ
Európa

img

TÍPUS
Kód


1995 Ft 2045 Ft

Az ár tartalmazza a 27%-os Általános Forgalmi Adót.


ELÉRHETŐ

Azonnali szállítás

A Bulletstorm című FPS játékban egy ellenségekkel teli idegen bolygón zuhansz le, ahol egy Grayson Hunt nevű zsoldos szerepében stílusos módon ölheted le a rád támadó mutánsok és emberevő útonállók seregét! Társaddal, Ishi Satóval két feladatod lesz: túlélni, és bosszút állni azon a személyen, aki ide juttatta őket. A Full Clip Edition változatban nagy felbontású textúrák, frissített fény-árnyék hatások, még részletesebb 3D modellek kaptak helyet, mindezt pedig 60 FPS képfrissítéssel élvezheted.

Kreatív gyilkolás — Az egyedi "trükközős" játékmenet arra bátorít, hogy minél stílusosabban ölj! Használd a fantáziád: rúgd fel ellenfeledet a levegőbe, és lődd szét esés közben, hogy a puskád ereje felkenje őt a hatalmas tövisekkel rendelkező kaktuszokra, vagy robbantsd fel a közeli csoportot a mellettük lévő robbanós hordóval, és lődd fejbe őket még a repülés közben! Egy különleges kiegészítőnek hála ráadásul távolról is magadhoz ránthatsz bármit, és bárkit, még lehetőséget nyújtva a harcban.

Nagy gáz — Küzdj meg a pályák végén rád váró, lenyűgöző méretű fő szörnyekkel, és találd meg gyenge pontjaikat!

Tuningolható arzenál — Fejleszd fegyverarzenálodat, hogy még látványosabb mutatványokkal segíthesd át ellenfeleidet a másvilágra!

Így is ismerheti: Bulletstorm Full Clip Edition PC, BulletstormFullClipEditionPC, Bulletstorm [Full Clip Edition] ( PC)

A részletes leírást ide kattintva találod meg.
Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.


Bulletstorm: Full Clip EditionBulletstorm Full Clip Edition Bulletstorm: Full Clip Edition ár Bulletstorm Full Clip Edition ár bfce bfce ár Bulletstorm: Full Clip Edition ár Bulletstorm: Full Clip EditionSteam ár