Battlefield 1 (Revolution Edition)

Többjátékos

FPS

Kompetitív

Harc

Lövöldözős

img

PLATFORM
Origin

img

RÉGIÓ
Európa

img

TÍPUS
Kód


5295 Ft 5375 Ft

Az ár tartalmazza a 27%-os Általános Forgalmi Adót.


ELÉRHETŐ

Azonnali szállítás

Battlefield 1 Revolution Edition PC CZ/SK/HU
A Battlefield 1 kampányában csak úgy, mint a sorozat korábbi részeiben, úgy most is igazi hősök lehetünk, miközben lehetőségünk nyílik egyszerű gyalogos katonaként, de akár tankparancsnokként, csatahajó-kapitányként, vagy egy duplaszárnyú repülőgép pilótájaként is belevetni magunkat a dinamikus ütközetekbe. A játékban az első világháború legtöbb résztvevő országának oldaláról – így akár még az Osztrák-Magyar Monarchia katonájaként is – kivehetjük a részünket a harcokból, miközben kihasználhatjuk a kérdéses időszak összes ismert fegyverét, ezáltal a pisztolyok és a puskák mellett a golyószórókat vagy a lángszórókat, de bevethetünk tüzérséget, sőt akár még a világégés legszörnyűbb fegyverét, a mustárgázt is. A Battlefield 1-ben ráadásul fontos szerepet kap a közelharc, aminek köszönhetően ásóval, szuronyokkal és más egyebekkel is rátámadhatunk majd ellenfeleinkre.

A totális háborút azonban ezúttal is a többjátékos mód garantálja, ezáltal a szinte porig rombolható, változatos felépítésű pályákon egyszerre akár 64 játékos is harcolhat majd földön, vízen és levegőben egyaránt. A változatos helyszíneken nagyon fontos lesz, hogy melyik kaszt oldalán szállunk harcba, hiszen a jól megszokott Assault, Support, Scout és Medic mellett a Tanker és a Pilot képében saját karakterosztályok jutottak a járművezetők számára, de külön kategóriába sorolja majd a játék azokat is, akik a lovas küzdelmeket és rohamokat helyezik a középpontba.

A Battlefield 1 ráadásként a grafika szempontjából sem vall kudarcot, hiszen a Frostbite grafikus motor legújabb generációjával olyan elképesztő látványt garantál számunkra, aminek köszönhetően az első világháború borzalmai és intenzív ütközetei olyan realizmussal és részletességgel elevenedtek meg előttünk, ahogyan korábban még biztosan soha nem láthattuk.

Ismerd meg most ezt az élményt a Battlefield 1 Revolution Edition által egy minden eddiginél tartalmasabb kiadásban, ez a csomag ugyanis az alapjáték mellett tartalmazza az eddig megjelent összes kiegészítőt, de hozzáférést ad a jövőben érkező bővítményekhez is, így rengeteg új pálya, fegyver és játékmód vár rád az első világháború legkülönfélébb hadszínterein.

 • Ismerd meg az első világégés korszakát egy összetett egyjátékos kampány, vagy a totális háborúkat mintázó multiplayer részeként!
 • Járd körbe az egész világot, és lépj csatamezőre egyszerű bakaként, vagy tankokat, repülőket és hadihajókat irányítva!
 • Válaszd a Revolution Edition-t, és szerezz hozzáférést a játék összes kiegészítőjéhez!Így is ismerheti: Battlefield 1 Revolution Edition PC, Battlefield1RevolutionEditionPC, Battlefield 1 [Revolution Edition] ( PC)
Minimális gépigény
 • Processzor AMD FX-6350 / Core i5 6600K
 • Videokártya AMD Radeon HD 7850 2GB / nVidia GeForce GTX 660 2GB
 • Memória 8 GB RAM
 • Tárhely 50 GB szabad hely
 • Rendszer Windows 7, 8.1, 10
Ajánlott gépigény
 • Processzor AMD FX 8350 Wraith / Intel Core i7 4790
 • Videokártya AMD Radeon™ RX 480 4GB / NVIDIA GeForce® GTX 1060 3GB
 • Memória 16 GB RAM
 • Tárhely 50 GB szabad hely
 • Rendszer Windows 10

A részletes leírást ide kattintva találod meg.
Ezt a terméket a Origin platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Origin klienst, bejelentkezés után kattints az Origin, majd a Reedem Product Code gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.


bf1revolutionbf1 revolutionbf1 revbf bf1 ár revolution ár bf1 revolution ár bf1 rev ár bf ár bf1re bf1re ár Battlefield 1 (Revolution Edition) ár Battlefield 1 (Revolution Edition)Origin ár