Battlefield 1

Többjátékos

FPS

Kompetitív

Harc

Lövöldözős

img

PLATFORM
Origin

img

RÉGIÓ
Európa

img

TÍPUS
Kód


5225 Ft 5230 Ft

Az ár tartalmazza a 27%-os Általános Forgalmi Adót.


ELÉRHETŐ

Azonnali szállítás

Éld át a totális háború hajnalát a Battlefield 1 játékban! Harcolj végig gigászi ütközeteket változatos helyszíneken, egy ostrom alatt álló francia város szűk sikátorait. A játék nem a Hardline rendőrségi, hanem a hagyományos katonai hadviselés vonalát viszi tovább, de nem csak ezen a téren lép vissza a múltba. Minden eddiginél távolabb megyünk, és az első világháború kegyetlen csatáiba kóstolhatunk bele.

Főbb újdonságok

Gigászi, 64 fős többszemélyes csaták – szövetkezz barátaiddal, és harcolj az FPS műfaj leglátványosabb többszemélyes ütközeteiben, ahol akár 64 játékos küzd gyalogosként vagy különféle járműveket vezetve, a motoroktól és tankoktól a kétfedelű repülőgépekig és a gigantikus csatahajókig.

Éld át a totális háború hajnalát – vegyél részt az emberiség történetének legendás ütközeteiben. A háború hatalmas területen tombol, a nagy erőkkel végett Alpoktól Arábia perzselően forró sivatagjáig; földön, vízen és levegőben. Tanúja lehetsz a modern hadviselés megszületésének.

Megsemmisítő erejű, intuitív pusztítás – az Intuitive Destruction technológiának köszönhetően nincs két egyforma ütközet. Pusztíts el különféle méretű járműveket, dönts le egész épületeket! Az apró faházaktól a masszív kőerődökig minden lerombolható – még a harcmező talaja berobbanhat alattad!

Háborús történetek a világ minden tájáról – ismerd meg a világháború korát egy kalandokkal teli kampány során, amely számos karakter szemszögéből mutatja be a globális konfliktusok összetett világát. Az első modern háború hatására életük végleg összefonódik.Így is ismerheti: Battlefield 1 PC, Battlefield1PC, Battlefield 1 ( PC)
Minimális gépigény
  • Processzor AMD FX-6350 / Core i5 6600K
  • Videokártya AMD Radeon HD 7850 2GB / nVidia GeForce GTX 660 2GB
  • Memória 8 GB RAM
  • Tárhely 50 GB szabad hely
  • Rendszer Windows 7, 8.1, 10
Ajánlott gépigény
  • Processzor AMD FX 8350 Wraith / Intel Core i7 4790
  • Videokártya AMD Radeon™ RX 480 4GB / NVIDIA GeForce® GTX 1060 3GB
  • Memória 16 GB RAM
  • Tárhely 50 GB szabad hely
  • Rendszer Windows 10

A részletes leírást ide kattintva találod meg.
Ezt a terméket a Origin platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Origin klienst, bejelentkezés után kattints az Origin, majd a Reedem Product Code gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.


bf1bf bf1 ár bf ár bf1 bf1 ár Battlefield 1 ár Battlefield 1Origin ár