Battlefield 3

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 vásárlói értékelés)

2,990Ft

Az Electronic Arts  legnagyobb játék megjelenése a nagy sikerű Battlefield sorozat harmadik része, mely új szintre emeli az FPS nyújtotta játékélményt. A Battlefield 3 szíve a DICE stúdió által fejlesztett díjnyertes Frostbite 2 motor amellett, hogy lélegzetelállító grafikát varázsol a monitorokra, az objektumok teljes rombolhatóságával a lehetőségek kimeríthetetlen tárházát nyújtja a játékosok számára.

Az immáron klasszikus többjátékos mód mellet változatos egyjátékos küldetés is társul az igazi Battlefield élményhez. A szűk utcai harcoktól a sivatagi égboltig lehetőségünk lesz mindenhol bizonyítani rátermettségünket a harcmezőn. Akár gyalogosan, akár tankban ülve, vagy egy repülőgép pilótájaként az eget uralva. A kampány során többek között Irakban és Franciaországban kell viszontagságos körülmények között fenntartanunk a térség békéjét egy fiktív háborúban.

A harcok során több tucat fegyverrel találkozhatunk, melyek mindegyike teljesen testre szabható, játékstílusunkhoz alakítható, emellett katonánk kinézetét is a saját ízlésünknek megfelelőre formálhatjuk. A megjelenést követő hónapok során sem lehet majd megunni a játékot, mivel folyamatosan érkeznek majd a kiegészítők.

Hivatalos termékoldal

További információk

Platform
Korhatár besorolás

Battlefield 3 - További Termékek

Battlefield 3 – További termékek:

1 értékelés erre: Battlefield 3

  1. LegJaro
    Értékelés: 5 / 5

    Nagyon jó játék!!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A játék rendszerkövetelménye ismeretlen, kérlek tekintsd meg a hivatalos termékoldalt!