Assassin's Creed: Odyssey

Akció

Lopakodós

AAA

Kaland

img

PLATFORM
Uplay

img

RÉGIÓ
Európa

img

TÍPUS
Kód


5390 Ft

Az ár tartalmazza a 27%-os Általános Forgalmi Adót.


ELÉRHETŐ

Azonnali szállítás

Írd meg saját legendás odüsszeiádat és élj át epikus kalandokat egy világban, ahogy minden döntésed számít. A családod által halálra ítélve indulj útnak, hogy kitaszított zsoldosból legendás görög hőssé válj, és felfedd az igazságot múltadról. Alakítsd utadat belátásod szerint egy háború szabdalta világban a hegyek és a tenger találkozásánál, melyet az istenek és férfiak formálnak. Találkozz az ősi Görögország híres alakjaival a történelem meghatározó időszakában, mely megformálta a nyugati civilizációt.

Az Assassin's Creed Odyssey elhozza a választás szabadságát, valamint a sorozat történetében sosem látott újításokat, hogy azzá a hőssé válhass, akivé szeretnél, és megváltoztasd a világot magad körül. A változatos szereplőkkel kiépített kapcsolataidon és döntéseiden keresztül te irányítod a sorsot és írod saját odüsszeiád. Válaszd meg felszerelésed, sajátíts el új különleges képességeket és igazítsd játékstílusodhoz hősi arzenálod. Verekedd át magad Görögországon, küzdj a földön és a tengeren, hogy egy igazi legendás hőssé válj!

  • Választások sora: valódi RPG-hez méltón hatással lehetsz a saját, és Görögország sorsának alakulására.
  • Hatalmas harcok: akár 300 katona is részt vehet egy-egy ütközetben, aminek a közepén te is küzdhetsz!
  • Még nagyobb világ: a görög szigetek között saját legénységgel hajózhatsz, és még több helyszínt fedezhetsz fel.
  • Szabd testre saját karaktered még több felszereléssel, fegyverrel és páncéllal, díszítsd fel a hajódat is!
  • Az eddigi legszebb és legnagyobb méretű Assassin’s Creed játék!Így is ismerheti: Assassin s Creed Odyssey PC, AssassinsCreedOdysseyPC, Assassin 's Creed Odyssey (PC), Assassin's Creed Odyssey ( PC)

Assassin's Creed: OdysseyAssassin's Creed OdysseyAssassins Creed Odysseyac odysseyAssasin's Creed: OdysseyAssasin's Creed OdysseyAssasins Creed OdysseyAssasin Creed OdysseyAsasin's Creed: OdysseyAsasin's Creed OdysseyAsasins Creed OdysseyAsasin Creed Odyssey Assassin's Creed: Odyssey ár Assassin's Creed Odyssey ár Assassins Creed Odyssey ár ac odyssey ár Assasin's Creed: Odyssey ár Assasin's Creed Odyssey ár Assasins Creed Odyssey ár Assasin Creed Odyssey ár Asasin's Creed: Odyssey ár Asasin's Creed Odyssey ár Asasins Creed Odyssey ár Asasin Creed Odyssey ár asco asco ár Assassin's Creed: Odyssey ár Assassin's Creed: OdysseyUplay ár