A Story About My Uncle

Kaland

Parkour

Sztori

img

PLATFORM
Steam

img

RÉGIÓ
Európa

img

TÍPUS
Kód


885 Ft 995 Ft

Az ár tartalmazza a 27%-os Általános Forgalmi Adót.


ELÉRHETŐ

Azonnali szállítás

Az A Story About My Uncle egy első személyben játszódó platform kalandjáték egy fiúról, akik az elveszett nagybátyja után kutat és egy általa eddig elképzelhetetlen világban találja magát. Hívd segítségül a nagybátyád rejtélyes találmányait, amelyekkel hihetetlenül magasra és távolra ugorhatsz a gyönyörű környezetben, fedd fel a nagybátyád eltűnésének nyomait és találkozz fantasztikus lényekkel, akik segítségedre lesznek az utad során.


A mozgás az A Story About My Uncle-ben létfontosságú alapeleme a játékmenetnek: mászókampóval közlekedhetsz a világban és nagyszerű élményben lehet részed a sebesség és a szabadság kombinációjával. Suhanj át egy egyedi stílussal rendelkező játékvilágon és rejtélyes történeten, amely a szemeid előtt bontakozik ki.


Fő tulajdonságok

  • Mászókampó: Egy hatalmas erejű szerkezet, amely eddig soha nem tapasztalt sebesség, sodrás és magasság élményével ajándékoz meg.
  • Fedezd fel a világot: Látogass egy csodálatos és izgalmas világba, kezdve a paradicsomi barlangoktól a nyers, rejtélyes tájakig.
  • Hangsúly a történeten: Miközben a nagybátyád után kutatsz, saját történettel és sorssal rendelkező lényeket ismersz meg. Szánj időt a világ felfedezésére és merülj mélyebbre az eseményekbe.
  • Erőszak nélkül: A Story About My Uncle egy egyes szám első személyű játék, amelyet a nem erőszakos és a történetre, valamint hangulatra koncentráló játékmenet hajt.

A részletes leírást ide kattintva találod meg.
Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.


A Story About My Uncle A Story About My Uncle ár asamu asamu ár A Story About My Uncle ár A Story About My UncleSteam ár