Arma 3

Lövöldözős

Harc

Többjátékos

Szimulátor

Akció

img

PLATFORM
Steam

img

RÉGIÓ
Európa

img

TÍPUS
Kód


8015 Ft 8070 Ft

Az ár tartalmazza a 27%-os Általános Forgalmi Adót.


ELÉRHETŐ

Azonnali szállítás

Az ArmA 3 a népszerű katonai szimulátor sorozat immáron harmadik része, amiben ötvöződnek az előző részek erős oldalai az engine fejlesztésével, így növelve a játékélményt. Sandbox orientált, különleges élményben részesül a játékos, eddig nem látott, részletesen kidolgozott környezetben. Történet alapú kampányokat kell teljesíteni a járművek, repülőgépek, hajók és fegyverek irányításával.

A keleti seregek ellen folytatott hosszú évekig tartó harcok után Európa maradt az egyetlen talpon maradt NATO erő. A végső veszteség elkerülésének érdekében a NATO elkeseredett döntést hoz. Elindítják az Operation Magnitude hadműveletet, annak reményébe, hogy sikerül megszerezniük valamit, ami szigorúan őrzött katonai titoknak tűnhet. Speciális egységek és felderítők kis csoportja a Földközi - tenger egy szigetén teljesít küldetést, az ellenséges vonalak mögött. Sajnos azonban a küldetés résztvevői árulás áldozatává váltak...

Tulajdonságok:

  • Hatalmas, 290 négyzetméteres terület, ahol az ellenségek várnak rád az Altis és Stratis hadszíntereken.
  • Több, mint 40 fegyver és 20 jármű, melynek segítségével harci hajókat vezethetsz, és rengeteg fegyverből állíthatod össze a fegyvertáradat.
  • Tartalomkészítés: Tervezd meg saját pályáidat a szerkesztő segítségével maj oszd meg ezeket barátaiddal is.
  • Windows XP-n nem játszható.
  • Konzol tipusa: PC
  • Pc játék: igen
  • Játék műfaja: zenés
  • Ajánlott korosztály: 16 éves kortólÍgy is ismerheti: ArmA III PC, ArmAIIIPC, ArmA III ( PC)

A részletes leírást ide kattintva találod meg.
Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.


Arma 3 Arma 3 ár arma3 arma3 ár Arma 3 ár Arma 3Steam ár