ArcaniA

RPG

Casual

img

PLATFORM
Steam

img

RÉGIÓ
Európa

img

TÍPUS
Kód


1365 Ft 1515 Ft

Az ár tartalmazza a 27%-os Általános Forgalmi Adót.


ELÉRHETŐ

Azonnali szállítás

Tíz év telt el a Gothic III eseményei óta, a világ és az élet pedig gyökeresen megváltozott. A Gothic IV fõhõse hazatérvén azzal a látvánnyal szembesül, hogy szülõvárosa áldozatul esett a Déli Szigeteket sújtó háborúnak. Innentõl fogva egyetlen cél vezérli: a bosszú!
Persze a bosszúállás koránt sem megy olyan egyszerűen, mint azt fõhõsünk elsõre gondolta, ráadásul idõvel rájön, hogy bonyolultabb a helyzet egy egyszerű polgárháborúnál. Sok-sok veszélyes kalandba keveredik, közben rengeteg barátot és még több ellenséget szerez, s természetesen a Te dolgod lesz, hogy végigkísérd õt hosszú és fáradalmas, de kalandoktól csöppet sem mentes rögös útján.

A játék erõssége jó RPG-hez méltóan a történet, mely során rengeteg fontos döntést kell meghoznunk. Karakterünk a játék során folyamatosan fejlõdik, így újabb és újabb képességekre tesz szert. Igazi szerepjátékhoz híven a harc is komoly szereppel bír; választhatunk közelharc, íjászat (lopakodás) és varázslás közül, a játék végén pedig már akár élõhalottak ellen is bizonyíthatjuk rátermettségünket!
Lehetõségek:

Fedezz fel egy élõ, lélegzõ világot: A Gothic IV világábanminden egyes hegycsúcs megmászható, minden sziget meghódítható, és mindenváros pezseg az élettõl,
Továbbfejlesztett harcrendszer: Még látványosabb mozdulatok, még könnyebb kezelhetõség,
Alakítsd Te a történetet: A párbeszédek során meghozott döntéseid komoly hatással lehetnek a történet további alakulására, elég egy rossz szó, és a barátból ellenség válik!

Így is ismerheti: Arcania Gothic 4 PC, ArcaniaGothic4PC, Arcania Gothic 4 ( PC)

A részletes leírást ide kattintva találod meg.
Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.


ArcaniA ArcaniA ár arca arca ár ArcaniA ár ArcaniASteam ár