Assassin's Creed: Rogue

Akció

Lopakodós

AAA

Kaland

img

PLATFORM
Uplay

img

RÉGIÓ
Európa

img

TÍPUS
Kód


3520 Ft 3680 Ft

Az ár tartalmazza a 27%-os Általános Forgalmi Adót.


ELÉRHETŐ

Azonnali szállítás

A Ubisoft fejlesztésében készülődő Assassin’s Creed Rogue egy új főhőst állít a középpontba, így egy egykori Orgyilkosból lett Templomos, bizonyos Shay Patrick Cormac történetét ismerhetjük meg általa. Ebben az epizódban így végre felfedezhetjük a sorozatban mindvégig ellenségként kezelt másik frakció sajátosságait is, ám mivel a főszereplő egykoron a jó oldalon szolgált, ez a játékmenetre semmilyen hatással sem lesz. Ebből kifolyólag továbbra is a szélvészgyors, csendes harcmodort részesíthetjük előnyben, de a lopakodás, a hallgatózás és a hatalmas épületek megmászása sem okoz majd problémát Shay számára. Az Assassin’s Creed Rogue-ban egyébiránt visszatérünk Észak-Amerikába, ahol olyan új területeket fedezhetünk fel magunknak, mint az észak-atlanti partvidék, az Appalache-folyó völgye vagy New York áttervezett és átszabott városa. A kampány természetesen ezúttal is egy nagyobb történelmi korszakban, a 18. századi hétéves háború idején játszódik, ami 1754-től egészen 1763-ig tartott. A cselekmény éppen ezért ezer szállal kötődik majd a harmadik és a negyedik epizódhoz, azon belül is az ott megismert Kenway családhoz, amelynek tagjairól nagy valószínűséggel újabb rejtélyeket és sötét titkokat is megtudhatunk. Természetesen az Assassin’s Creed Rogue-ban is visszatér a hajózás lehetősége, azonban nem kap olyan hangsúlyos szerepet, mint a kalózok korát megidéző Black Flag keretein belül. A játékban ugyanakkor alapos finomhangoláson esett át a hajózási rendszer mellett a szárazföldi, valamint a tengeri harc, sőt mi több, utóbbi esetében egy vadonatúj hajó, a Morrigan fedélzetén szelhetjük a hullámokat.


Így is ismerheti: Assassin s Creed Rogue PC, AssassinsCreedRoguePC, Assassin 's Creed Rogue (PC), Assassin's Creed Rogue ( PC)

Assassin's Creed: RogueAssassin's Creed RogueAssassins Creed Rogueac rougeAssasin's Creed: RogueAssasin's Creed RogueAssasins Creed RogueAssasin Creed RogueAsasin's Creed: RogueAsasin's Creed RogueAsasins Creed RogueAsasin Creed Rogue Assassin's Creed: Rogue ár Assassin's Creed Rogue ár Assassins Creed Rogue ár ac rouge ár Assasin's Creed: Rogue ár Assasin's Creed Rogue ár Assasins Creed Rogue ár Assasin Creed Rogue ár Asasin's Creed: Rogue ár Asasin's Creed Rogue ár Asasins Creed Rogue ár Asasin Creed Rogue ár acrouge acrouge ár Assassin's Creed: Rogue ár Assassin's Creed: RogueUplay ár