Assassin's Creed: Origins

Akció

Lopakodós

AAA

Kaland

img

PLATFORM
Uplay

img

RÉGIÓ
Európa

img

TÍPUS
Kód


3875 Ft 5250 Ft

Az ár tartalmazza a 27%-os Általános Forgalmi Adót.


ELÉRHETŐ

Azonnali szállítás

EGY ÚJ KEZDET
Az Ókori Egyiptom egykori fenséges nagysága halványulni látszik a hatalomért folytatott kegyetlen küzdelem hevében. Fedezd fel a sötét titkokat és feledésbe merült legendákat, miközben megismerheted az asszaszin testvériség eredetét!

FEDEZD FEL A BIRODALMAT!
Hajózd át a Nílust, leplezd le a piramisok titkait, vagy harcolj veszélyes ősi népek és félelmetes szörnyek ellen! Fedezd fel ezt a határtalanul nagy és kiszámíthatatlan világot.

EGY ÚJ TÖRTÉNET MINDEN ALKALOMMAL
Merülj el a rengeteg küldetésben és lebilincselő történetben, ismerd meg az erős és emlékezetes karaktereket a leggazdagabb nemeseken keresztül egészen az elkeseredett számkivetettekig.

VÉRBELI AKCIÓ RPG  
Teljesen megújult harc és loot rendszer vár rád, számtalan eltérő tulajdonságú fegyverrel és kiegészítővel. Ismerd meg az újszerű fejlődési mechanizmust és tedd próbára a képességeidet az izgalmas boss-harcokban.Így is ismerheti: Assassin s Creed Origins PC, AssassinsCreedOriginsPC, Assassin 's Creed Origins (PC), Assassin's Creed Origins ( PC)

Assassin's Creed: Origins Assassin's Creed: Origins ac origins Assasin's Creed: Origins Assasin's Creed Origins Assasins Creed Origins Assasin Creed Origins Asasin's Creed: Origins Asasin's Creed Origins Asasins Creed Origins Asasin Creed Origins Assassin's Creed: Origins ár Assassin's Creed: Origins ár ac origins ár Assasin's Creed: Origins ár Assasin's Creed Origins ár Assasins Creed Origins ár Assasin Creed Origins ár Asasin's Creed: Origins ár Asasin's Creed Origins ár Asasins Creed Origins ár Asasin Creed Origins ár aco aco ár Assassin's Creed: Origins ár Assassin's Creed: Origins Uplay ár