Ace Combat: Assault Horizon (Enhanced Edition)

Akció

Szimulátor

Árkád

Harc

Casual

img

PLATFORM
Steam

img

RÉGIÓ
Európa

img

TÍPUS
Kód


18195 Ft 18230 Ft

Az ár tartalmazza a 27%-os Általános Forgalmi Adót.


ELÉRHETŐ

Azonnali szállítás

Ace Combat: Assault Horizon Enhanced Edition termékajánló
A játék dobozában található aktivációs kóddal csak a következõ országokból lehet játszani: Lengyelország, Cseh Köztársaság, Szlovákia és Magyarország.
Végre itt van a hatalmas sikereket elért arcade repülõs játék, az Ace Combat, legújabb része, melyet most ráadásul egy exkluzív csomagban szerezhetsz be. Ez az Ace Combat Assault Horizon Enhanced Edition!
Légy Te a felhõk ura, légy a legjobb pilóta, aki minden ellenséget legyõz! Az Ace Combat Assault Horizon az eddig megszokott kitalált világok helyett a mi világunkba helyezi át cselekményt, így az ismerõs nagyvárosok és területek felett zajlik majd a harc.

Az Ace Combat Assault Horizon Enhanced Edition-ben a harc a levegõben zajlik, de immár nem csak repülõkkel, hanem helikopterekkel is! Ismerd meg az összes vadászgépet és harci helikoptert, válaszd ki a számodra és a küldetés számára legmegfelelõbbet, hogy sikerrel vedd az akadályokat.
Fantasztikus légi csaták várnak rád, ráadásul az új közelharci mód szinte filmszerűvé varázsolja az élményt!

Így is ismerheti: Ace Combat Assault Horizon Enhanced Edition PC, AceCombatAssaultHorizonEnhancedEditionPC, Ace Combat Assault Horizon [Enhanced Edition] ( PC)

A részletes leírást ide kattintva találod meg.
Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.


Ace Combat: Assault Horizon (Enhanced Edition)Ace Combat Assault HorizonAce Combat Ace Combat: Assault Horizon (Enhanced Edition) ár Ace Combat Assault Horizon ár Ace Combat ár acah acah ár Ace Combat: Assault Horizon (Enhanced Edition) ár Ace Combat: Assault Horizon (Enhanced Edition)Steam ár