Az alábbiakban megpróbáljuk mindenki számára érthetővé tenni a vásárlás menetét, a későbbi félreértések és kérdések elkerülése érdekében. Kérlek a következő szöveget nagyon figyelmesen olvasd el, ha esetleg egy részét nem érted, kérdezd meg tőlünk Skypeon, e-mailben, vagy facebookon! Amennyiben nem rendelkezel PayPal számlával, vagy csak nem tudod, hogyan töltheted fel PayPal egyenleged, kérlek kattintside.

A vásárlás folyamata

 1. Mindenek előtt kérlek olvasd el a vásárlási feltételeket ide kattintva!
 2. Válaszd ki a kívánt játékot, majd kattints a “Kosárhoz adás” gombra. Amennyiben több darabot szeretnél az adott játékból, kattints a termékre, majd a “Kosárhoz adás” gomb bal oldalán lévő mezőbe írd be a darabszámot és ezt követően add a kosaradhoz a terméket, vagy a kosár oldalon módosítsd a mennyiséget.
 3. Kattints a “Kosaram” menüpontra a főmenüben és ellenőrizd, hogy minden kívánt termék szerepel-e benne. Ezen az oldalon adhatod meg a kuponkódod is, amennyiben rendelkezel ilyennel. Ha ez kész, kattints a “Tovább a pénztárhoz” gombra.
 4. Add meg a szükséges adatokat a pénztár oldalon. (Az e-mail címed helyességére nagyon figyelj!)
 5. Szintén a pénztár oldalon válaszd ki a kívánt fizetési módot, majd kattints a Megrendelés elküldése gombra.
  • PayPal: A rendszer által feldobott párbeszédablakok kitöltése, PayPal bejelentkezés stb… A fizetés automatikus.
  • Rózsaszín csekk: A fizetéshez szükséges adatokat a rendszer e-mailben küldi el a vásárló számára. A levélben megtalálható a címzett neve, bankszámlaszáma és két minta is a csekk kitöltéséről. A befizetést követően a postán kapott papírokról készült képet ezen az oldalon küld el nekünk.
  • Közvetlen banki átutalás: A fizetéshez szükséges adatokat a rendelés leadását követően jeleníti meg az oldal, illetve e-mailben is elküldi azokat. A kapott számlaszámra kell elutalni a végösszeget, illetve fontos,h ogy a közlemény mezőbe szerepeljen a vásárlási azonosító (vásárlási szám).
 6. A kifizetést követően a megrendelésed feldolgozás alá kerül. Ez fizetési módtól függően akár 3 napot is igénybe vehet, de az esetek 98%-ában pár órán belül küldjük, főleg hétköznap délután illetve hétvégén.
 7. A feldolgozás után a játékokat E-Mailben küldjük CD-Kulcs, vagy Steam Gift formájában. Ez utóbbit egy gombnyomással tudsz aktiválni a Steam könyvtáradba, előbbit pedig az éppen aktuális rendszerben kell beváltani. FONTOS! A kiküldött játékok gyakran a Spam mappába kerülnek, így kérlek azt is ellenőrizd a rendelésed követően. Amennyiben ott találod a levelünket, kérlek kattints a “Nem Spam” gombra.

Vásárlással kapcsolatos információk:

 1. Webáruházunk mindössze digitális termékhozzáférést (licenszt) biztosít bizonyos külső platformok játékaihoz. Egy játék aktiválása után felelősséget NEM vállalunk annak további működtetésére, viszont a játék eredetiségét és tiszta forrásból való származását garantáljuk. Kérjük ha nem indul, szaggat, kifagy a játék, nem tölt le, nem tölt le elég gyorsan, vagy hasonló panasza van NE MINKET KERESSEN, mivel az aktiválás után az már nem tartozik az hatáskörünkbe.
 2. Tekintve, hogy termékhozzáférést biztosítunk, így a letöltött játék maga nem függ tőlünk semmilyen formában sem. Nem tudunk rossz verziót adni egy játékból, mivel azt annak platformjáról, annak kiadója által hitelesített forrásból tölti le a rendszer.
 3. A terméket, annak kifizetését követő 5 munkanapon belül legkésőbb átadjuk a megrendelőnek.
 4. Rózsaszín csekkes vásárlás esetén a csekket a megrendelést követő 5 munkanapon belül fel kell adni, illetve a bizonylatról készült képet szintén ez időn belül kell elküldeni.
 5. A megrendelt játék legtöbb esetben e-mail formájában, esetenként Steam rendszerén belül kerül a vásárlóhoz.
 6. A weboldalon feltüntetett ár nem minden esetben egyezik az éppen aktuális árra, ez utóbbit a vásárlást követő levélben közöljük az ügyféllel.
 7. Abban a pillanatban, hogy a vásárló megkapta a levelet a Steam ajándékkal, vagy a CD-Kulccsal a megrendelése befejezettnek minősül, vagyis nem vagyunk kötelesek reagálni az ezt követően érkezett panaszokra.
 8. Előrendelhető játékok esetén az Európai megjelenése napján, vagy legkésőbb annak hetén adjuk át azt a megrendelőnek.
 9. Előrendelhető játék esetén a kifizetett összeget az átutalástól számított 24 órán belül van lehetőség visszaigényelni.
 10. Amennyiben a kifizetést követő 10 napon belül a vásárló nem aktiválja a játékot, vagy közli velünk hogy erre valamilyen oknál fogva nincs lehetősége, a termékért a továbbiakban felelősséget vállalni nem tudunk, annak vételárát visszatéríteni pedig nem tudjuk.
 11. Webáruházunk semmilyen összeköttetésben nincs a nálunk vásárolt játékok platformjaival (Steam, Origin, uPlay stb.)

A játékok kézbesítése

A megrendelt játékokat a vásárlás során (és nem a bizonylat beküldésekor) megadott e-mail címre küldjük ki. Ebben a levélben vagy egy aktiváló link található, mely Steam játékok esetében a leggyakoribb, vagy pedig egy CD-Kulcs, amit az adott platformon tudunk aktiválni. Gyakran előfordul, hogy ez a levél a Spam mappában végzi, így kérjük rendelésed követően ellenőrizd azt is, és amennyiben tényleg ott találod az üzenetünket, légyszíves kattints a “Nem Spam” gombra.
Köszönjük, hogy elolvastad tájékoztató anyagunkat, cserébe szeretnénk megjutalmazni egy kuponnal, mely egy választott rendelésed végösszegét 3%-al fogja csökkenteni, kivéve az akciós termékeket. Kuponkód: smartcustomer

Amennyiben kérdésed merült fel a leírtakkal kapcsolatban, vagy nem világos valami, kérlek olvasd el a GY.I.K oldalunkat is, esetleg ha ott sem találsz választ a kérdésedre, írj nekünk E-Mailt, vagy keresd fel Skype ügyfélszolgálatunkat.

0