8000+

elégedett vásárló, és számuk növekszik…

Megbízható források

Nemzetközi beszállítóink a legmegbízhatóbb, legtapasztaltabb veteránok a digitális játékpiacon, így nyugodtan állíthatjuk, hogy forrásainkból kizárólag olyan játékok kerülnek a vásárlókhoz, melyekkel hosszútávon sem lesz probléma.

Sokéves tapasztalat

Webáruházunk közel három éve működik, ezzel mi vagyunk a legrégebb óta jelen ezen a Magyar piacon. Csapatunk minden tagja az oldal indulása óta jelen van, néhányak pedig még ennél is régebbre nyúlik vissza pályafutásuk a Steam kereskedelem világába.

Elhivatottság

Sikerünk titka talán, hogy már a kezdetek óta hajlandóak vagyunk akár 120%-ot is beleölni a gamagerbe, ugyanis csak így érhetjük el céljainkat. Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján elérhető, akár ünnepnapokon is nyugodtan felkereshetsz minket kérdéseiddel.

Ingyenes garancia

Mivel a webáruházunkban kínált minden termék általunk jól ismert forrásból származik, így bátran merjük vállalni, hogy semmiféle probléma nem lesz azokkal sem az aktiválás közben, sem pedig az után. Amennyiben mégis hibás termék kerülne a vásárlóhoz, díjmentesen kicseréljük azt, sőt! még kárpótlást is biztosítunk.

Termékspecifikus problémákra (pl. szaggatás, nem támogatott hardver) természetesen nem tudunk garanciát vállalni. Bővebb információkért kérlek kattints ide!

Zero rejtett költség

Pontosan tudjuk mennyire kellemetlen érzés, amikor a vásárlás végén kiderül, hogy nem elég csak a kívánt terméket megfizetnünk, de még a kezelési költséget, kártyahasználati díjat, a vásárlóvédelmet és még ezernyi más extra szolgáltatást is felszámolnak pénztárcánk rovására. Pontosan ezért mi átvállalunk minden plusz díjat, így csak a játék árát kell megfizetni, egy forinttal sem többet, esetenként akár kevesebbet!

Kiemelt médiapartnereink

Rólunk mondták

 • Eddig nem mertem interneten ilyen formában vásárolni de a TheVR videóiban többször találkoztam ennek az oldalnak a nevével és kedvet kaptam ,hogy kipróbáljam. Nos kellemesen csalódtam mind az árak mind a fizetés terén . Nagyon szeretek itt vásárolni és ajánlani is fogom!

  Péter
  Péter
 • Először én is Siriustól hallottam a Gamager létezéséről. Kíváncsi lettem így hát meg is lestem az oldalt! Azt kell mondjam jó döntésnek bizonyult! Számát sem tudom már hány játékra tettem szert a Gamageren keresztül. Letisztult, könnyen kezelhető, átlátható és gyors! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Hajrá Gamager! Csak így tovább!!!

  Roland
  Roland
 • 2 éve, Sirius - Space Engineers videójában hallottam erről az oldalról először. Ő ajánlotta a nézőknek és megnéztem. Azóta követem őket és ezalatt a két év alatt nagyon nagy változásokon mentek át, hatalmasat fejlődtek. Nagyon dinamikusan fejlődik az egész, gratulálok! A kiszolgálás is nagyon user-barát

  Jani
  Jani
 • Az egyik legjobb magyarországi oldalnak tartom, ahol olcsón be lehet szerezni játékokat. Szerintem itt minden felhasználó megtalálja magának azt a játékot, játékműfajt, amit kedvel. Nagyon bőnek tartom a választékot. Eddig minden tranzakcióm zökkenőmentesen zajlott le, szóval nem kell tőle tartani! 🙂 Remélem még jó sokáig fog üzemelni ez a site, hogy több ezreket spóroljak meg - amiket természetesen ugyanúgy játékokra fogok elverni -. 😀

  Ede
  Ede
 • Le a kalappal a csapat előtt, a postai befizetés után mindössze 40 perccel megnéztem kaptam-e emailt, és a nemcsak a GamageR válasza jött meg hanem a játék is! Alacsonyak az árak valamint megbízható és gyors a kiszolgálás, első ilyen rendelésem volt, ezért kicsit tartottam tőle, de csak pozitív dolgokat tudok róla elmondani. Teljes nyugalommal tudom bárkinek ajánlani az oldalt.

  Dávid
  Dávid

Mond el te is véleményed!

Kövess minket!

0