Köszönjük hogy megnézted a GY.I.K oldalunk. Fantasztikus vagy! 🙂
Ugye nem átverés?

A főoldalunkon található “Vélemények” dobozban olvasható néhány vásárlónk véleménye, továbbá a TrustPilot értékelésünk is megtekinthető ide kattintva

Nem kaptam meg a vásárlást megerősítő e-mailt, mi a teendő?

Sajnos sok e-mail szolgáltató az általunk küldött leveleket kéretlennek jelöli, így vagy a Spam mappába helyezi azt, vagy teljesen kihagyja a rendszerből. Ebben az esetben a legjobb megoldás, hogy újból leadod a rendelésed, immáron egy GMail postafiók használatával.

Nem fog kitiltani a Steam/Origin/uPlay?

Erre csak akkor van esély, ha a játékokat eredetileg lopott bankkártyával, vagy VPN-es trükközéssel vették. Ilyenre nálunk még egyszer sem volt példa, minden játék 100%-ban megbízható forrásból érkezik.

Milyen formában kapom meg a vásárolt játékot?

Minden webáruházunkban vásárolt terméket digitális úton juttatunk el a vásárlóhoz. Ez azt jelenti, hogy fizikai, kézzel fogható terméket nem küldünk, csak egy e-mailt mely tartalmazza a vásárolt játék(ok) aktiválókulcsát, mellyel azt aktiválhatjuk külső platformok rendszereiben (pl. Steam, Origin, Battle.NET, uPlay stb…) majd ugyan onnét le is tölthetjük.

Egy játék aktiválására szolgálhat cd-kulcs és aktiválókulcsot tartalmazó hivatkozás is (utóbbi szinte kizárólag Steam játékok esetében használatos). Arról hogy a vásárolt játék ezek közül milyen formában kerül a vásárlóhoz, azt előre nem tudjuk megmondani.

A vásárolt játékok aktiválókulcsait tovább a Játékaim oldalon is megtekinthetjük.

Mikor kerül készletre xy?

Igyekszünk a készleteinket a lehető legrugalmasabban és legnaprakészebben tartani, de sajnos így is előfordulhat, hogy egy-egy terméket nem tudunk már a régi árán beszerezni. Amennyiben nem találod a kívánt terméket a kínálatban, kérjük keress fel minket a kapcsolat menüpontban!

Mikor kerül a kínálatba XY?

Igyekszünk a lehető legtöbb címet a kínálatunkba tartani, így ha nem találsz egy játékot nálunk, kérlek írj nekünk a Kapcsolat menüpontban.

Mikor kapom meg az előrendelt játékot?

Természetesen igyekszünk a lehető leghamarabb kézbesíteni az előrendelt címeket, de a legtöbb esetben a megjelenés napján csak a délutáni órákban tudjuk ezt megtenni.

Mik a feltételei a Rószaszín Csekes fizetésnek?

Első sorban, a csekk feladása nincs életkorhoz kötve, bárki igénybe veheti, viszont a postán egy személyi igazolványra, és néhány esetben egy lakcímkártyára is szükség lesz.

Miért olcsóbbak itt a játékok?

A nálunk kapható játékok nagy része külföldről származik, ahol a más adók és a valuta miatt jóval olcsóbb beszerezni őket, mint itthon. Másik fő forrásunk, a webáruházak leárazásai, ilyenkor nagyobb tételben vásárlunk fel játékokat, majd az eredeti ár alatt továbbértékesítjük ezeket, így tulajdonképpen meghosszabbítva az akciót. Természetesen az itt vásárolt játékok teljes értékűek, ugyan olyanok, mint az amit boltban, vagy más hivatalos webáruházban veszel.

Mi szükség a Steam Profilomra?

Sajnos nagyon gyakran előfordul, hogy a Steam levelező szervere nem küldi ki népszerűbb postafiók címekre sem a játékot, így ‘manuálisan’ kell eljuttatnunk azt a vásárlóknak. Ilyenkor egyszerűen felveszünk titeket a Steam barátlistánkra és a csereablakban odaadjuk a játékot, melyet utána a raktáradból tudsz aktiválni.

Fontos! Ha a vásárlás után 1-2 nappal megjelenik egy barátfelkérés, mindenképpen fogadd el, lehet egyik munkatársunk az!

Mi az a Rózsaszín Csekk?

A Rózsaszín Csekk (más nevén Belföldi Postautalvány) tulajdonképpen úgy működik, mint egy levél, csak ebben az esetben készpénz kerül feladásra. Ennek igénybevételéhez nincs más dolgunk, mint befáradni bármely Postahivatalba, kitölteni egy ilyen utalványt a megrendelés leadása után kapott adatokkal, majd az összeggel együtt átadni a postai dolgozónak.

Bővebb információk: https://www.posta.hu/be_es_kifizetes/penzkuldes_belfoldre/belfoldi_postautalvany

Mennyi plusz költséget számol fel a posta?
Külföldről is vásárolhatok?

PayPal-os fizetés esetében természetesen igen, azonban Rózsaszín csekket csak Magyarországról lehet feladni.

Kifizettem a játékot, de még nem kaptam azt meg. Mi a teendő?

Amennyiben nem találod a kifizetett játékot az E-Mail postafiókodban, vagy a játékaim oldalon, mielőtt felvennéd velünk a kapcsolatot, kérlek nézd meg a rendeléseim oldalt. Ha a rendelésed mellett “Teljesítve” felirat szerepel, vedd fel velünk a kapcsolatot, ha “Feldolgozás alatt”, rendelésed hamarosan teljesítésre kerül, ha pedig “Fizetésre vár”, még nem történt meg, vagy nem hagytuk jóvá befizetésed.

Kapcsolatfelvétel ügyfélszolgálattal

Kaphatok ingyen játékot?

Igen! Nemrég elindult az Ingyen játékok @GamageR.com promóciónk, melynek keretében heti rendszerességgel sorsolunk ki CD-Kulcsokat a Steam csoportunk tagjai között. Bővebb információkért kattints ide.

Hol kell elküldenem a csekkről készített fényképet?

http://gamager.com/postai-bizonylat-kuldese

Figyelj arra, hogy a teljes csekk beleférjen a képbe, illetve az arra írt minden adat tisztán látható legyen!

Hogyan vásárolhatok ajándékba?

Jelenleg nincs kifejezetten ajándék vásárlásra lehetőség, viszont az általunk kiküldött játékokat minden esetben tovább lehet másra is ruházni. Steam Gift esetén például a “Hozzáadás a raktáramhoz” opciót választva kapunk lehetőséget, hogy tovább küldjük az adott játékot egy másik felhasználóra, saját üdvözlő üzenettel. Minden más esetben a CD-Kulcsot kell átruháznunk.

Hogyan tudok fizetni?

Webáruházunkban jelenleg kizárólag a PayPal rendszerén van lehetőség fizetésre. Ez azt jelenti, hogy mind meglévő PayPal számlánkkal, mind pedig bankkártyánk használatával téríthetjük a megrendelt termékek vételárát.

Információk

  • A PayPal rendszere minden Magyarországon rendszeresített bankkártyatípust támogat! (VISA, MasterCard, Maestro, American Express stb…)
  • PayPal számlát regisztrálni INGYENES!
  • A PayPal fizetés nem jár extra költséggel, mely a vevőt terhelné.

Kérdések

Hogyan tölthetem le a vásárolt játékot?

Ez minden esetben annak platformjától függ, szerencsére van egy részletes leírásunk erről, melyet ide kattintva tudsz megtekinteni: https://gamager.com/termekaktivalasi-utmutato/

Fizetés után mennyi idő, mire megkapom a játékot?
Átlagos teljesítési idő: [average_complete_time]
0